Dirigenten

Gilian Schmidt – Harmonie Orkest

Mijn naam is GILIAN SCHMIDT
en sinds september 2019 ben ik aangesteld als dirigent bij deze prachtige
muziekvereniging. Vanaf 2009 tot 2013 heb ik de
Bachelor opleiding gevolgd voor orkestdirectie aan het Fontys conservatorium te Zwolle en Enschede. In deze periode heb ik met verscheidene harmonieen fanfareorkesten als dirigent
mogen werken.

Gillian Schmidt 

Bob Uffink – Slagwerkgroep

Ik ben Bob Uffink! Ik ben nu 14 jaar lid van de Aaltense Orkest Vereniging en drie jaar geleden heb ik de overstap van percussionist naar dirigent van de slagwerkgroep mogen maken. In het dagelijks leven werk ik als logistiek teamleider bij Kaemingk en in mijn vrije tijd sla ik graag een vis uit het water.

Jeroen Bruggink – Jeugdslagwerkgroep

Ik ben Jeroen Bruggink!
Op mijn 12e ben ik begonnen bij de Algemene Muziekvereniging Prinses Beatrix te Dinxperlo. In eerste instantie had ik les van mensen binnen de vereniging. Ik vond het heel leuk en was erg leergierig waardoor ik al snel behoefte had aan meer uitdaging. Vanaf dat moment kreeg ik les van Colin Janssen bij de muziekschool Oost Gelderland. Bij de muziek school kreeg ik naast de trommel ook les op het drumstel en melodisch slagwerk. Na een aantal jaren les had ik behoefte aan meer, ik ging buiten de vereniging op zoek naar muziekprojecten en werd steeds vaker gevraagd om in te vallen bij andere verenigingen. Binnen de vereniging rolde ik langzaam in het lesgeven. Vanaf 2014 verzorg ik voor Prinses Beatrix de jeugdopleiding. Sinds die tijd is het aantal leerlingen gegroeid van een enkeling naar op dit moment 20 leerlingen. Van 2015 tot 2018 heb ik lesgegeven bij Muziekvereniging Hummelo en Keppel te Drempt. Sinds april 2019 mag ik de opleiding van slagwerkleerlingen bij A.O.V. in Aalten verzorgen. De leerlingen krijgen allemaal individueel les en sinds september spelen ze samen in een groepje, de jeugdslagwerkgroep.