Donateurs

Vrienden van de AOV

De vereniging

De Aaltense Orkest Vereniging, een geweldige muziekvereniging, bestaande uit een slagwerkgroep, jeugdslagwerkgroep, harmonieorkest en opleidingsorkest.
Een vereniging die bruist van energie, die origineel is en daardoor telkens weer volle zalen trekt.
Onder het motto Muziek Maak Jezelf, worden leerlingen onder de verenigingsvlag opgeleid tot volwaardige muzikanten.

Waarom Vrienden van de AOV

De Vrienden van de AOV zijn een club van muziekliefhebbers die de Aaltense Orkest Vereniging een warm hart toedragen.

De Vrienden hebben als doel de Aaltense Orkest Vereniging door middel van bijdragen te ondersteunen.
Uiteraard betalen de leden van de Aaltense Orkest Vereniging contributie en komt er ook geld binnen van donateurs en sponsoren.
We zien echter dat de kosten jaarlijks stijgen en de subsidiekraan van de overheid steeds verder dichtgedraaid wordt en het hierdoor steeds moeilijker wordt om de begroting rond te krijgen.

Besteding opbrengst Vrienden van de AOV

De besteding van de gelden wordt door de vereniging zelf bepaald, tijdens de jaarlijkse ledenvergadering, dus door de leden.
In het bijzonder zullen de ontwikkeling van de jeugd en het muziekinstrumentarium de komende jaren door de opbrengsten worden gesteund c.q. vernieuwd.

Lidmaatschap

Lid worden van de Vrienden van de AOV levert uzelf natuurlijk ook iets op.

Wij bieden drie verschillende mogelijkheden om lid te worden:

> Voor € 25,- per jaar hebben u en uw partner gratis toegang tot alle, door de Aaltense Orkest Vereniging, georganiseerde concerten.

> Voor € 50,- per jaar hebben u en uw partner, gratis toegang tot alle, door de Aaltense Orkest Vereniging, georganiseerde concerten. U bent verzekerd van een gereserveerde zitplaats en de koffie staat tijdens de pauze voor u klaar.

> Voor € 100,- per jaar behoort u tot onze VIP’s. U wordt persoonlijk voor ieder concert uitgenodigd om samen met uw partner en twee gasten te genieten van alle door de Aaltense Orkest Vereniging, georganiseerde concerten. U bent verzekerd van een gereserveerde zitplaats en de koffie staat tijdens de pauze voor u klaar.

Hoe aanmelden?

U kunt via info@aovaalten.nl uw belangstelling kenbaar maken.