Harmonie

De Harmonie 

De AOV is dus vanaf 1953 over een harmonieorkest. Door de jaren heen is er heel wat gebeurd qua veranderingen binnen het orkest. Denk hierbij aan leden, dirigenten, muziek, niveau. Laten we zeggen dat de AOV een zeer dynamisch harmonieorkest heeft.
 
De harmonie is door de jaren heen gegroeid, geslonken, gegroeid, maar ook weer geslonken.
Op dit moment bestaat de harmonie uit zo’n 25 leden. Wat bijzonder is bij de AOV is dat ze over veel enthousiaste jeugdleden beschikt. Dit brengt veel plezier met zich mee en ze zijn bereid te blijven leren. Dit is niet geheel onverdienstelijk, want dit jaar had de AOV maar liefst vijf jeugdleden die zijn geslaagd voor het D-examen op de muziekschool. Een bijzondere prestatie.
De AOV heeft naast de jeugd, leden van allerlei leeftijden. Een variabel gezelschap, maar een gezelschap dat goed op elkaar is ingespeeld. Dat maakt de harmonie een bijzonder, muzikaal gezelschap. Ook al is het ledenaantal erg fluctuerend, aan de klank en het samenspel veranderd er weinig. De AOV weet met alle concerten toch een prima prestatie neer te zetten. Dat is toch wel de kracht van het harmonieorkest van de AOV.
De harmonie is altijd op zoek naar nieuwe leden, jong en oud. Dus zou u eens willen komen kijken of u wilt een instrument bij ons komen bespelen, dan bent u van harte welkom!
Neem gerust contact op en stuur een mailtje naar info@aovaalten.nl.