Programma juni

Geplaatst op 6 June, 2019 om 18:34 , door Jan Willem ter Huurne

Muziekvereniging Advendo en AOV bestaan 100 jaar en organiseren de volgende gezamenlijke concerten met alle Aaltense Orkesten. 
De aftrap is zaterdag  15 juni, er wordt één groot orkest gevormd van muzikanten uit de Gemeente Aalten en muzikanten uit omliggende dorpen die aan dit project mee  doen.


O.l.v. Dirigent Henk-Jan Heijnen  wordt er die dag door 100 muzikanten gerepeteerd en s’avonds willen de muzikanten het resultaat  graag aan u laten horen. Hoornkwartet de ” Vier Temperamenten”  treed zowel als kwartet en samen met het orkest op.

Het  belooft een mooie muzikale avond te worden met goed in het gehoor liggende muziek. Het vindt plaats in de  Hofnar, Polstraat 7 in Aalten, aanvang concert 20.00 uur ( zaal open 19.30uur).


Het volgende evenement is het Slagwerkfestival Feel the Beat op de Farm & Country Fair, Westendorpweg 2 Ijzerlo. Aanvang 18.30 uur.
Alle slagwerkgroepen uit de Gemeente Aalten verzorgen daar een optreden.


En als afsluiting voor de zomer is er een Jeugd play-in. O. l.v. Ivo Kouwenhoven. Ivo zal op deze dag de jeugdige en de ” oudere’ jeugdige muzikanten enthousiast d.m.v. spel en wat speeltechniek extra inzicht geven. Ook wordt er één groot jeugd/ opleidingsorkest gevormd en samen muziek ingestudeerd waar zelfs de jeugdige muzikanten die  nog maar kort een instrument bespelen aan het eind van de ” oefendag” instromen om ook te ervaren hoe geweldig mooi samen muziek maken is.
Deze dag vindt plaats in het Kulturhus, Schooldijk 23,Lintelo. Aanvang concert 15.00 uur ( zaal open 14.45 uur)

Reageren is niet mogelijk.

Laat een reactie achterXHTML: Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>